Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Toekomst van de varkenshouderij in Nederland

Waar staat de Nederlandse varkenshouderij in 2030? Deze vraag staat centraal bij het openingsdebat op 12 oktober tijdens de Dutch Pork Expo in de Brabanthallen in Den Bosch. Vragen zoals: waar moeten varkenshouders aan voldoen op korte en middellange termijn, wat zijn de ontwikkeldoelen van de varkenshouderij in Nederland en welke investeringen zijn nodig om daaraan te kunnen voldoen, komen aan bod. Ook financieringsmogelijkheden en de rol van smart farming komen langs. 

Deze onderwerpen bespreekt Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo met beleidmakers, varkenshouders en kenners van de varkenssector, onder wie Linda Janssen (voorzitter POV), René Veldman (sectormanager Rabobank), Theo Vernooij (varkenshouder), Koen van Bergen (directeur livestock en supply chains bij Vion), Angela van der Sanden (De slimme stal), Sener Celik (JoinData) en William Meulendijks (varkenshouder). Het publiek op de beurs zal worden betrokken bij de tafelgesprekken. 

De Dutch Pork Expo is op 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De talkshow vindt plaats bij de start op dinsdag 12 oktober om 14.00 uur op de beurs. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Nieuwe Oogst

Duur
1 uur

Deel dit webinar