Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Sturen op een duurzaam verdienmodel in de melkveehouderij

Van weidegang tot CO2-uitstoot, duurzaamheidsprestaties worden binnen de melkveehouderij steeds vaker gestimuleerd en beloond aan de hand van de Kringloopwijzer. Zo werken we aan grote opgaven als verdere verbetering van biodiversiteit, bodem- en waterkwaliteit.

Aan welke knoppen kun je als melkveehouder draaien om te sturen op duurzaamheid? Hoe gebruik je daar de uitkomsten van de Kringloopwijzer bij? Hoe zijn melkveehouders bezig met duurzaamheid en welke stappen nemen zij? En hoe kijkt en beoordeelt Rabobank de duurzaamheidsprestaties van haar klanten? Rabobank en Nieuwe Oogst stellen deze vragen centraal tijdens een webinar op maandag 1 juli.

Programma
Esther de Snoo, hoofdredacteur Nieuwe Oogst, gaat in gesprek over de keuzes die je als melkveehouder kan maken en wat dit oplevert voor je bedrijf en omgeving. Dit doet zij samen met:
  • Alex Datema, directeur Food & Agri bij Rabobank
  • Frank Verhoeven, directeur Boerenverstand Onderzoek & Advies
  • John Koeleman, melkveehouder in Geesteren en bestuurslid van Vruchtbare Kringloop Oost.
  • Minke van der Stok, melkveehoudster in Haastrecht met camperplaats en paardenrusthuis
  • Martijn Vermeer, melkveehouder in Venhorst en betrokken bij AgroProeftuin de Peel
  • Daniëlle Duijndam, sectormanager Melkveehouderij bij Rabobank

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Kijk je mee op maandag 1 juli om 20.00 uur? Meld je dan nu aan!
Presentatie door
Esther de Snoo, hoofdredacteur Nieuwe Oogst.

Duur
1 uur

Deel dit webinar