Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Webinar Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) 2022

Hoe werkt de SDE++? Welke CO2-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald? En hoe doet u een goede aanvraag?

Tijdens dit webinar krijgt u antwoord op deze en tal van andere vragen over de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++). De SDE++ opent op dinsdag 28 juni 2022 om 09:00 uur en sluit op donderdag 6 oktober 2022 om 17:00 uur.

Voor wie?
Dit webinar is interessant voor (potentiële) aanvragers van de SDE++, zoals (industriële) bedrijven, (non-)profitinstellingen, intermediairs en adviesbureaus.

Wat kunt u verwachten? We gaan het hebben over:
•    Hoe werkt de SDE++?
•    Hoe kan ik SDE++ aanvragen?
•    Wijzigingen ten opzichte van de SDE++ 2021
•    (Nieuwe) technieken

Ook is er ruimte om uw vragen over de SDE++ te stellen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in de SDE++? Meld u dan nu aan via de registratielink. U kunt zich tot dinsdag 12 april aanmelden. Kunt u 12 april niet live deelnemen? Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u een terugkijklink.

SDE++
De SDE++ stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Zo wil de overheid ervoor zorgen dat de energietransitie in Nederland vorm krijgt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling.

Meer weten?
Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransisitie SDE++

Presentatie door
RVO Nederland

Duur
1 uur

Deel dit webinar