Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Risicomanagement in de akker- en tuinbouw? Juist nu!


De financiële onzekerheden voor boeren en tuinders zijn groter dan ooit. De oorlog in Oekraïne heeft effect op energie-, grondstoffen-, kunstmest- en financiële markten. Boeren en tuinders ondervinden hier direct de gevolgen van en zien hun kosten snel oplopen. Door de stijgende kosten voor energie, diesel en uitgangsmateriaal is de verwachting dat met name akkerbouwers en tuinders komend voorjaar te maken krijgen met liquiditeitsproblemen.

Omdat markten veel meer in beweging zijn dan voorheen, groeit het belang van risicomanagement. Ook de impact van klimaatverandering op teelten maakt risicomanagement nog belangrijker. Nieuwe Oogst organiseert daarom in samenwerking met ABAB een webinar over risicomanagement in de akker- en tuinbouw. We geven inzicht in de situatie op de diverse markten en gaan in op risicomanagement in de praktijk.

Met medewerking van onder meer Rabobank; Peter van den Berg, directeur AgroEnergy; Egon van Lier, akkerbouwer in Hoeven; Hendrik Jan ten Cate van LTO Akkerbouw en vollegrondsgroente; Erik van Ophoven van Achmea en René Boots van ABAB.

Risicomanagement in de akker- en tuinbouw? Juist nu! Maandag 14 november 19.30-20.30 uur.


Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Nieuwe Oogst in samenwerking met ABAB

Duur
1 uur

Deel dit webinar