Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Landelijke Beëindigingsregeling
Veehouderij: hoe interessant is het? 

Melkvee-, pluimvee en varkenshouders krijgen 100% van de vervangingswaarde van hun stallen vergoed en 100% van de marktwaarde van de productierechten wanneer zij deelnemen aan de Landelijke Beëindigingsregeling Veehouderijlocaties (LBV). Daarmee is de regeling financieel een stuk interessanter dan eerdere stoppersregelingen. Voor agrariërs die zich willen oriënteren op deze regeling organiseert Nieuwe Oogst in samenwerking met DLV Advies dit webinar. 

Marco Hol, adviseur bij DLV Advies, is een van de sprekers en geeft antwoord op vragen als: Komt mijn bedrijf in aanmerking? Voldoe ik aan de voorwaarden? Hoeveel is mijn bedrijf waard in de regeling? Wat mag ik na deelname aan de regeling nog op mijn erf? En: Hoe ziet het tijdspad eruit bij deelname?
Marco Hol heeft al vele agrariërs begeleid in eerdere stoppersregelingen zoals de 'Saneringsregeling varkenshouderij' en kan vanuit zijn ervaringen veel praktische adviezen geven.

Daarnaast zal kan Femke Klomp, adviseur ROM bij DLV Advies, aanschuiven om te vertellen over wat de mogelijkheden met de locatie zijn bij deelname aan de regeling. En wat daarvoor al bij de gemeente in gang kan worden gezet.

Trienke Elshof, LTO-bestuurder met in haar portefeuille gezonde omgeving, biedt reflectie op alle ontwikkelingen en de stikstofaanpak. 

Esther de Snoo (Nieuwe Oogst) is de gespreksleider.


U kunt het webinar volgen vanaf de computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Nieuwe Oogst

Duur
1 uur

Deel dit webinar