Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Lancering van het Varkensfonds

WUR, POV en LTO Nederland organiseren samen een informatief webinar ter gelegenheid van de lancering van het Varkensfonds.

Varkensfonds
Dit fonds ondersteunt praktijkonderzoek door Wageningen Livestock Research, gericht op ondersteuning van innovaties in de varkenshouderij en innovatieve ondernemers in deze sector.
De focus ligt daarbij op innovaties op het terrein van 'Robuuste en gezonde varkens in een diervriendelijke houderij', een van de onderzoeksthema’s van de Coalitie Vitale Varkenshouderij (CoVoVa).

Programma
Onder leiding van Han Swinkels (adviseur binnen het Varkensfonds) komen Linda Verriet (voorzitter POV) en Gert van Duinkerken (manager business unit Wageningen Livestock Research binnen WUR) aan het woord over de doelstelling en werkwijze van het fonds. Ook komen er enkele inspirerende voorbeelden voorbij van initiatieven binnen het thema 'Robuuste gezonde varkens in een duurzame veehouderij' en is er ruimte voor vragen aan de vertegenwoordigers van POV en WUR.

Aanmelden
Bent u ook nieuwsgierig wat dit fonds voor u zou kunnen betekenen? Meld u dan aan voor dit gratis webinar op maandag 5 december van 13:00 tot 14:00 uur, bedoeld voor onderzoekers en ondernemers in de varkenshouderij. 

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
WUR en POV

Duur
1 uur

Deel dit webinar